(herop) Start!

Het is de waarheid geen geweld aandoen om te stellen dat het leven van ons allen in de voorbije maanden moeilijk is geweest.

Veel van onze vrijheden zijn beperkt, met als gevolg dat ons sociaal leven al vele maanden op een laag pitje staat.

En we voelen met zijn allen, hoe langer deze periode duurt hoe zwaarder de inspanning wordt, die van ons wordt gevraagd.

 

Het evenemententeam en bestuur is er zich van bewust dat ook in het clubleven van de VNZ door de beperkingen diepe sporen worden getrokken.

Niet in het minst voor onze liefhebbers van een gezellig terrasje/etentje in de Sloepe. Deze mensen blijven reeds een vol jaar op hun dorst/honger zitten.

Ook bij de zeilfanaten snakt men naar veel meer bewegingsvrijheid.

 

Een niet onbelangrijke factor die momenteel een ferme rem zet op ons clubleven, is de beperking in het leggen van sociale contacten.

Voor nieuw aangesloten leden is het van belang om zich zo snel mogelijk thuis te voelen in onze club.

Naast de ervaringen op het water, is daarom de beleving naast de zee even belangrijk.

 

Het was dus met heel veel ongeduld wachten op het heropenen van de horeca, tenminste het terras.

Maar ook voor de zeilende en niet zeilende clubleden is het samen keuvelen op het terras van ons clublokaal broodnodig en noodzakelijk om sociale contacten te leggen en kameraadschappen te onderhouden.

Want net dat maakt van de Vrije Noordzeezeilers zo een hechte club.

 

Maar HOOP DOET LEVEN.

 

Een steeds vlottere vaccinatiecampagne in de komende weken, hopen op het gezond verstand van iedereen zodat pieken in ziekenhuisopnames achterwege blijven en we krijgen perspectief om van dit seizoen voor al onze leden toch nog iets leuk te maken.

 

Bij deze hebben wij de intentie om jullie uit te nodigen op een kort zeiltochtje (ongeveer 2uur- met feestvlag VNZ) voor de kust van Blankenberge, gevolgd door een welverdiende aperitief en daarna hotdogs van het huis in de nieuwe haven op het terras van “The Duke”.

 

Met zijn allen daarheen en dit op zaterdag 12 juni aanstaande. HW = 15u44. Vertrek op zee: 14.00u en start receptie 17.30u (Inschrijven verplicht uiterlijk 8 juni 2021 via onderstaande link)

Varen met zijn allen, leg de camera's binnen handbereik :-)

 

Link voor inschrijving : https://www.survio.com/survey/d/U5Z3T6O5O8G0A3U4D

 

Keep it safe en healthy.

Reactie schrijven

Commentaren: 0