Officieel fantastisch trainingsweekend

Zagen over wat allemaal niet kan en niet mag is makkelijk; blij zijn met wat allemaal wél kan en wél mag is zoveel verdienstelijker. 

Na het zorgvuldig checken van alle protocols in aanloop naar het weekend van 1 en 2 mei 2021 is er een perfect veilig alternatief voor de eerste twee wedstrijddagen op de BlankRace-kalender. Trainingen mogen en outdoor sportactiviteiten met 10 personen met behoud van 1,5 m is toegelaten. Ook FOD Mobiliteit geeft groen licht voor de parcours en dus zeilen 15 VNZ-boten op zaterdagochtend de haven van Blankenberge uit voor een trainingsweekend van Blankenberge naar Nieuwpoort en zondag in omgekeerde richting terug. 3 Bft NO op zaterdag, 3-4 Bft N op zondag, twee parcours die haalbaar zijn voor alle deelnemers en applaudisserende zeehonden in de geul van Nieuwpoort. In een sfeertje dat doet denken aan schoolreizen wordt er geracet, gelachen, gevloekt, en vooral hard genoten van wolken, wind, zon, water en elkaar. 

Het was officieel een fantastisch weekend!

 

Speciale dank aan Jean-Pierre voor de bijzonder geapprecieerde lift van Blankenberge naar Nieuwpoort op zaterdagochtend voor het trainingscomité; aan Stijn en Marianne (VVW) op het Oosterstaketsel voor de aankomsttijden op zondag (zodat Phoca mee kon trainen); aan de VYN voor de vlot geregelde ligplaatsen.

 

Foto’s en uitslagen hieronder.

Tot de volgende!  Staat 21 augustus 2021 al aangeduid op ieders kalender?

 

 

Anke (a/b Tess op zaterdag en a/b Phoca op zondag)

Toevallig was bootfotograaf 'Batur' op het water bij de start in Nieuwpoort op zondag. 

Hartelijk dank voor de mooie reeks, Gerhard! 

 

Wie wil kan de mooie foto's in hoge resolutie aankopen.  info@batur.be

http://www.batur.be

uitslagen trainingstocht
trainingstocht 1 2 uitslag 2021.pdf
Adobe Acrobat document 34.7 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Erik Flips (woensdag, 05 mei 2021 15:12)

    dikke merci aan de organisatie om dit toch mogelijk te hebben gemaakt