Start!

Beste VNZ-ers,

 

Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid op de online Algemene Vergadering.  Het is een aangename vaststelling dat iedereen met begrip voor de niet evidente omstandigheden duidelijk een positief verhaal wil  blijven maken en uitdragen met deze club. 

Alle kandidaat-bestuursleden en kandidaat effectieve leden werden met meerderheid van stemmen verkozen.  Jullie vinden het vernieuwde team en al hun contactgegevens hier.

 

Het bestuur heeft er zin in. Laat ons er met iedereen van onze fijne club een heerlijk zeilseizoen van maken. Tot gauw : op de pontons, op het water en heel graag hopelijk zo snel als mogelijk: in Clubhuis De Sloepe!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dolf martens (vrijdag, 05 maart 2021 17:42)

    Er is de bijzondere bestuursploeg die een goed belanstelend de we
    Nsen van de leden aanvoelt daarbij een voorbeeldig bestuur daarsteld en de wet naleeft