Ge-bagger

Bij VNZ maken we zelf het mooie weer!

 

In de mist die vandaag over het water van de Nieuwe Haven hangt, hoor ik Havenmeester Wim duidelijke commando’s geven; Johan van de Princess dorstig kreunen; Huub van de Duende iedereen en vooral zichzelf voorbij hollen; Marc van de Pamir schunnig fratsen declameren, Havenmeester Jerry wanhopig in zijn haar krabben… en zie ik Marc van de Fieko intussen alles en overal stilzwijgend en rustig aanpakken en afwerken.

 

 

Alle werken in dit Blankenbergse wintertafereel gebeuren in het teken van de baggerwerken en wat daarna komt: een zeilseizoen waarin -indien nodig, met corona- of -indien mogelijk, zonder corona- de Vrije Noordzee Zeilers, onder welke omstandigheden ook, alwéér de leukste zeilclub van de kust zal blijken te zijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0