Live Sailing Band in De Sloepe

De Live Sailing Band is ontstaan als winteractiviteit van een aantal muzikale zeilers. De band brengt covers uit het genre dat  gaat van  lichte jazz, chanson tot pop en rock in een  eigen interpretatie. De bezetting is die van elke spontaan ontstane band: origineel en  verrassend. 
Het plezier dat de bandleden al geruime tijd beleven aan het spelen van hun repertoire willen ze nu graag delen met het publiek. 
Dat doen ze op zaterdagavond eerstkomend 19 april om 21u30 in de Sloepe , voor allen die houden van goede nummers in een leuke ambiance.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Yves Stroobandt (zaterdag, 18 juli 2015 23:01)

    Jullie waren geweldig in De Scheve Scheure. En ik had last aan de zijlijn te moeten blijven staan, vooral bij jullie swing en bluesnummers. Het heeft niet mogen zijn, maar ik was tegelijk blij en aagenaam verrast met de muzikale prestatie jullie neergezet hebben, en dit slechts jullie 4de optreden was. Veel succes verder gewenst.