Botendoop 2013

 

Beste schipper en schipperse

Beste kandidaat-dopeling

  

 

Onlangs werd ik door Neptunus himself aangesproken (aangesproken is misschien wel zacht uitgedrukt) laten we zeggen er duidelijk op gewezen dat heel wat schippers in het VNZ een nieuw schip hebben aangeschaft.

 

Aangezien deze schepen nog niet bij Neptunus geboekt staan en hij zijn administratie piekfijn in orde wil hebben,komt hij op 8 juni e.k. langs, vergezeld van zijn schare sirenes om jullie en je schip te dopen.

 

Neptunus kennende heb ik deemoedig gevraagd om het allemaal een beetje leuk en proper te houden.

 

Met de hand op zijn hart (alhoewel ik niet weet waar dat bij Neptunus precies ligt) beloofde hij dat hij zijn schare Sirenes opdracht zou geven extra lief en vriendelijk te zijn voor de VNZ dopelingen.

 

Dus… Geen tandjes poetsen met mayonaise ,geen maatjes op smaak gebracht met azijn en bruine suiker. Geen andere vieze dingen zoals wel eens in studentendopen gebruikelijk zijn. Neen, beste dopeling …niets van dit alles.

 

Wel een leuke doop, zodat je er zelf ook iets aan hebt.

 

Natuurlijk moest ik ook wel iets beloven: dat je zeker van de partij bent.

 

Nog een kleine tip

Neptunus en zijn gevolg worden graag goed ontvangen. Dus een natje en een droogje zal hem en zijn gevolg wellicht gunstig stemmen. T’is maar dat je het weet.

 

Tot 8 juni!!!

 

Eric

Voorzitter en in opdracht van Neptunus.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0